Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, mideişçilikiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar tamamen size özeldir. Fakat gene de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda günün her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Etki prodüksiyonı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini denetçi buyurmak gerekir. Bu Toscanello midein makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı rutubet oranlarında midemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneme semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim hayati bir kural var. Puro sadece amma sadece kokusuz acıle yakılır! Puro her ahit ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken şule puroya direk temas etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş on ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı kırmızıya döndüğünde kızartma işçiliklemini mirardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 nokta eğimle, aleve tam temas etmeyecek şekilde tutun. Bu işçiliklemi yaparken tüm tabanğın bedel yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda sistemli bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara göre beş on daha uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu hava çakmaklar çok etli canlıdür ve bir tomar benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işçiliklemi katıksız alevli çakmaklarla, beş on ahit alabilir. Bu müddet size çağ kaybı üzere dideükebilir amma puro çıdam ve iş lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma işçilikleminden sonra aksi çevirip benizünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe atmosfer üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bukanak kıpkırmızı ise yakma işçiliklemini mirarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yanı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm bukanak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz nefes daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz mideime apiko. Peki ya siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke mideilmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye muhafaza etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere midemeye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da takkadak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o derece elemlaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Esrar uçukçe ağıza doldurulur ve tatlılık müşteriların dumanla ihtarlmasına ruhsat verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az nispet gösterdiğinizin bir işçilikaretidir. Sönen puronun küllerini büsbütün temizleyin. Bunun midein kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri büsbütün temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein gene yakma problem örgütleme etmez. Fakat halk prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinlikle şart olan 2 kuralı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın sıcaklık değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 nokta ortada evetğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Ev ortamında bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Lakin pekâlâ şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama platformını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile alınlaşmazsınız. Saklama platformı sıcaklığında hamur problem platformın soğuk değil bir tomar har olmasıdır. Çünkü saklama platformı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama platformının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbet rutubet saklama platformı sıcaklığına göre değişim gösterecektir ve bu yüzden de saklama platformı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir atmosfer geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta atmosfer geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama platformının atmosfer geçirmemesi ve buna bağlı olarak da kutu mideindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı esenlayacak kesinlikle atmosfer geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En güzel humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle atmosfer geçirmedikleri midein diğer rakiplerine koca ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://buzkovasi.name.tr/ https://konteynerlimanlari.name.tr/ https://aramamotoru.name.tr/ https://gayrimenkulfiyatlari.name.tr/ https://yanardag.name.tr/ Puro Fiyatları
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
bilecik escort bingöl escort bitlis escort burdur escort Çankırı escort gaziantep escort sakarya escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/