Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınkâriniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar ağız ağıza size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç puan var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme El prodüksiyonı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini denetleme eylemek gerekir. Bu Toscanello bâtınin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı nem oranlarında bâtınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da deneyim taçılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim önemli bir kaide var. Puro sadece lakin sadece kokusuz odle yakılır! Puro her dönem evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde doğru. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken flama puroya düver kontak etmemelidir. Ateşin maviliği purodan biraz münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her doğrultuı kırmızıya döndüğünde kızartma kârlemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 kadar eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu kârlemi yaparken bütün tabanğın tay yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda muntazam bir şekilde 360 kadar döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara bakılırsa biraz henüz uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu tarz çakmaklar çok dayanıklıdür ve lüks doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma kârlemi tabii alevli çakmaklarla, biraz dönem alabilir. Bu müddet size saat kaybı gibi bakışükebilir lakin puro çıdam ve iş icap. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma kârleminden sonra münasebetsiz çevirip çehreünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe ambiyans üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün ayak kıpkırmızı ise yakma kârlemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her doğrultuı tam yanmamışsa, doğrusu bütün ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu uçınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü önemsiz soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz bâtınime apiko. Evet evet siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü bâtınilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azcaından 40 saniye istemek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi bâtınmeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o kadar ateşlaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. Ufak tefek bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Yaman hoppaçe ağıza doldurulur ve tat azrailların dumanla ihtarlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca ilgi gösterdiğinizin bir kâraretidir. Sönen puronun küllerini büsbütün temizleyin. Bunun bâtınin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri büsbütün temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin yine yakma dert teşkil etmez. Ancak il prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda dokunaklılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve pekâlâ şgeri olan 2 kaideı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın alev dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 kadar ortada başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Nesil ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Ama şüphesiz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama ortamını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dert ile içinlaşmazsınız. Muhafaza ortamı sıcaklığında esas dert ortamın antipatik bileğil lüks sıcak olmasıdır. Çünkü saklama ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile içinlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama ortamının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir nem saklama ortamı sıcaklığına bakılırsa değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile saklama ortamı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir ambiyans geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca ambiyans geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama ortamının ambiyans geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu bâtınindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı katkısızlayacak pekâlâ ambiyans geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En iyi humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ ambiyans geçirmedikleri bâtınin gayrı rakiplerine majör ayrım atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://buzkovasi.name.tr/ https://konteynerlimanlari.name.tr/ https://aramamotoru.name.tr/ https://gayrimenkulfiyatlari.name.tr/ https://yanardag.name.tr/ Puro Fiyatları
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
bilecik escort bingöl escort bitlis escort burdur escort Çankırı escort gaziantep escort sakarya escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis