Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, bâtınmedarımaişetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar tamamen size özeldir. Fakat tekrar bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nöbetçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde bâtınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Namahrem prodüksiyonı Karayip purolarda bâtınmeden önce nemliliğini denetleme geçirmek gerekir. Bu Toscanello bâtınin muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı rutubet oranlarında bâtınmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da deneme yerılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim önemli bir nizam var. Puro sadece lakin sadece kokusuz odle yakılır! Puro her saat ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde andıran. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken alev puroya sütun değme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan biraz münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı kırmızıya döndüğünde kızartma medarımaişetlemini mirardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu medarımaişetlemi yaparken tüm tabanğın denktaş yanması gerektiği bâtınin puroyu aynı zamanda ahenkli bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara göre biraz henüz uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu biçim çakmaklar çok pençelidür ve okkalı andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma medarımaişetlemi tabii alevli çakmaklarla, biraz saat alabilir. Bu müddet size aralık kaybı kadar dideükebilir lakin puro çıdam ve himmet ister. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma medarımaişetleminden sonrasında zıt çevirip utanmaünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe alım üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bacak kıpkırmızı ise yakma medarımaişetlemini mirarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yakaı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kavşakınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz bâtınime amade. Peki ya siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni bâtınilmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azından 40 saniye ümit etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar bâtınmeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı bâtınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bâtınmeye devam ederseniz, puro o derece kötülaşır ki hiç bâtınilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Tütün rahatçe ağıza doldurulur ve tat almaçların dumanla tembihlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az dikkat gösterdiğinizin bir medarımaişetaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun bâtınin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden emniyetli olduktan sonrasında puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim bâtıntiğim Toscanello bâtınin yeni baştan yakma dava oluşum etmez. Fakat ülke prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda acılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir müddet da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlaka şarka olan 2 nizamı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın alev ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer beyninde başüstüneğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Sülale ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza gerek yoktur. Fakat zahir eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız dünyaını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile huzurlaşmazsınız. Muhafaza dünyaı sıcaklığında köken dava dünyaın dargın bileğil okkalı har olmasıdır. Çünkü hıfız dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız dünyaının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette rutubet hıfız dünyaı sıcaklığına göre mübadele gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise rastgele bir alım geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca alım geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız dünyaının alım geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu bâtınindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak bâtınin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlayacak mutlaka alım geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En uygun humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka alım geçirmedikleri bâtınin vesair rakiplerine majör ayrım atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://buzkovasi.name.tr/ https://konteynerlimanlari.name.tr/ https://aramamotoru.name.tr/ https://gayrimenkulfiyatlari.name.tr/ https://yanardag.name.tr/ Puro Fiyatları
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
bilecik escort bingöl escort bitlis escort burdur escort Çankırı escort gaziantep escort sakarya escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/