Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

0 Comments

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevameslekiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar temelli size özeldir. Ancak gene de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda hasetn her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Etme Pençe özümlemeı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini kontrolör kılmak gerekir. Bu Toscanello muhtevain geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı nem oranlarında muhtevameyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da sınama canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim önemli bir kaide var. Puro sadece lakin sadece kokusuz ateşle yakılır! Puro her çağ ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro dikkat ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalın puroya direk ulaşım etmemelidir. Ateşli maviliği purodan berenarı ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her tarafı kırmızıya döndüğünde kızartma mesleklemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 nokta eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu mesleklemi yaparken tüm ayağın denktaş yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda mazbut bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara için berenarı henüz uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu stil çakmaklar çok nüfuzkârdür ve ziyade benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma mesleklemi katıksız alevli çakmaklarla, berenarı çağ alabilir. Bu müddet size çağ kaybı kabil haneükebilir lakin puro sabır ve himmet icap. 5- İyi Yandığını Kontrol Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma meslekleminden sonra aynasız çevirip dulukünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya kolayçe albeni üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm göl ayağı kıpkırmızı ise yakma mesleklemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her tarafı tam yanmamışsa, doğrusu tüm göl ayağı kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kavşakınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış pare da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz muhtevaime amade. Pekâlâ ya siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni muhtevailmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azından 40 saniye memul etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kabil muhtevameye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlangıçta, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o denli ızdıraplaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Duman kolayçe ağıza doldurulur ve kâm azrailların dumanla uyartılmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az dikkat gösterdiğinizin bir meslekaretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun muhtevain kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain yeni baştan yakma problem teşkil etmez. Ancak etki özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi açıklamak isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir müddet birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve katiyen şart olan 2 kaideı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın dünyaın sıcaklık değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız dünya sıcaklığının 16 ila 18 nokta beyninde evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Ev bark içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden dünya sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Fakat elbet şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza dünyaını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir problem ile alınlaşmazsınız. Muhafaza dünyaı sıcaklığında ana problem dünyaın antipatik değil ziyade sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza dünyaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile alınlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza dünyaının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem nem muhafaza dünyaı sıcaklığına için trok gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza dünyaı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir albeni geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca albeni geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza dünyaının albeni geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu muhtevaindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı esenlayacak katiyen albeni geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yeğin humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları katiyen albeni geçirmedikleri muhtevain vesair rakiplerine yüce fark atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/


Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://buzkovasi.name.tr/ https://konteynerlimanlari.name.tr/ https://aramamotoru.name.tr/ https://gayrimenkulfiyatlari.name.tr/ https://yanardag.name.tr/ Puro Fiyatları
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
bilecik escort bingöl escort bitlis escort burdur escort Çankırı escort gaziantep escort sakarya escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/